За нас

Мисия

Постигане на максимално развитие в продажбите, бизнес развитието и екипите на партньорите ни.

Визия

Разгръщане потенциала на екипите и бизнеса на партньорите ни. Работещо KHOW-HOW с експертен и персонален подход.

Експерти

Поли Чорбаджийска

Поли Чорбаджийска, която е създател на “BExpert”, е експерт продажби и бизнес развитие, магистър-педагог, сертифициран персонален коуч и треньор по Емоционална интелигентност.

Нейният 17-годишен опит е свързан с анализиране на пазари, създаване на ефективни бизнес и търговски стратегии. Изгражда отлични търговски и медицински екипи с доказани, високи резултати.
Създава стандарт за професионално и личностно развитие във фармацевтичния сектор, както на българския така и на международни пазари. Работи и познава пазари като Румъния, Япония, Китай, Йордания, Иран, Македония, Дубай, Саудитска Арабия, Сърбия и др.
Сред дружествата, в които е била мениджър продажби и бизнес развитие са “Юникомс” – Швейцария, България и Румъния, “Хелти Лайв” и др.
Участва активно в налагане на продукти като “Sure check”, “Sendo”, “Selenogin” и др.
Активно използва анализа и оценката на Емоционалната интелигентност в корпоративния свят. Доказва на практика ролята на емоционалната стабилност и зрялост като необходимо условие за успешното професионално и личностно развитие на екипите, с които работи.

Ето какво казва Поли за себе си:
“За мен работата е страст. Вярвам в промяната и непрекъснатото израстване на личността. Щастлива съм да споделям пътя на личностното и професионалното израстване на хората, с които работя. Като бивш спортист и настоящ играч на бридж знам какво е да искаш да си най-добрия и да се целиш на високо. Вярвам в себе си и в парньорите си.”

Анастасия Димитрова е експерт обучения на екипи и развитие на продажби. По специалност е педагог, психолог, сертифициран треньор по Емоционална интелигентност.
Има опит като мениджър-продажби в областта на туризма и недвижимите имоти, вкл.международни пазари.
0т 2011 г. е треньор по мнемонични техники и скоростно четене. От 2015 г. води обучения за работа с тялото, подобряващи мозъчните функции и срещи на интелектуално-творческите игри.
Водила е обучения на компании като “Karoll”, “Евробет”, “УниКредит Банк”, “Мтел”, Бринтанското посолство в София.

Ето какво казва Анастасия за себе си:
“Моята работа позволява на хората да открият истината за себе си – ние сме много по-талантливи, креативни и творчески надарени отколкото смятаме. Вярвайки във вменени реалности, ние не си позволяваме да се разгънем. Най-голямата ми радост е, когато с моя помощ хората влизат във връзка със себе си и стават по-щастливи и успешни. Повече от вероятно е да разберат немалко чудни неща за себе си и за света. Знам, че след срещите с мен, те няма да са същите, а ще станат своята „по-добрата версия”.
Работя за изграждане на нови умения като самоосъзнатост, самодисциплина и емпатия, които са от изключително значение за това как се справяме в управлението на екипи и в работата си.”

Георги Григоров е експерт развитие на екипи и продажби. Има богат опит като мениджър-търговски екипи във фарма сектора, както и в проучвания на българския, международни пазари и изготвяне на годишни финансови отчети. Сред компаниите, за които е работил са „Юникомс” България, „Хелти Лайв”, „Тийм Про”.

Ето какво казва Георги за себе си:

„Споделянето на опит и знание е онова, което искам да правя. Обичам да виждам резултатите от работата си, когато пред очите ми израстват цели екипи и постигат високи цели”.

Нели Нанова е експерт маркетинг и продажби. По специалност е маркетолог, анализатор, финансист. Има опит като продуктов и маркетинг мениджър на бързо оборотни стоки. От 2012 г работи в Д-р Йоткер България и се занимава с развитие и имплементиране на стратегии, налагане на нови продукти, анализи на съществуващи и нови пазари, стратегически и оперативен маркетинг.

Ето какво казва Нели за себе си:

„Работата ми носи сила, вдъхновение, енергия и мотивация.
Силните ми аналитични умения ми помагат да намирам оптимални решения за постигане на високи резултати. Обичам различния подход при решаване на бизнес казуси и на налагане марки продукти.“

Мирослав Стефанов е графичен дизайнер с над 15 години опит в сферата на дизайна и рекламата. Специализирал „Графичен дизайн“ и „Класическа анимация“, той има дългогодишен опит като in-house дизайнер, а от няколко години насам управлява собствено студио за реклама и дизайн. Мирослав има зад гърба си множество проекти, включващи цялостен дизайн – лого, опаковка, рекламни материали и др. на нови продукти, успешно наложени на българския и международни пазари.

Ето какво казва Мирослав за себе си:

„Моята работа е да създам атрактивна визия, която да грабне вниманието на клиента, като същевременно отразява по най-добрия начин качествата на самия продукт. Радвам се, когато заедно с екипа, с който работим, намерим ефективно решение, така че продуктът да е разпознаваем и добре приет на пазара.“

Илиян Чорбаджийски е експерт по финанси и счетоводство. Завършва “Aston University” Бирмингам, Великобритания със специалност бизнес-мениджмънт и финанси.
Работил е като IT бизнес анализатор за “General Motors” в централния английски офис на компанията в Лутън. Ръководи самостоятелни проекти и сътрудничи с екипи от цяла Европа, САЩ, Бразилия и Индия.
В момента работи като финансов специалист във фармацевтичната компания “DrugDev” в Лондон, където отговаря за изготвяне на бюджети, оптимизация на ДДС, ръководство и изпълнение на софтуерни проекти.
Илиян използва придобития си опит като финансов експерт на етап разрастване и инвестиране в чужди пазари и екипи, създаване и налагане на нови продукти.

Ето какво казва Илиян за себе си:

„Моята цел е да съм най-добрия в това, с което се занимавам. Като професионален плувец и капитан на волейболния отбор на “Aston University” знам какво е дисциплина, поставяне и постигане на целите. За мен е огромно удовлетворение, когато проектите, в които участвам имат успешна реализация”.

Ценности

{"slidedots":"true","slidearrows":"false","slidespeed":"1500","slideautoplay":"true","slideautoplayInterval":"3000","slidesColumn":"3","slidesScroll":"1","rtl":"false","infinite":"true","centermode":"false"}